torsdag den 20. oktober 2011

Soveværelse

 Idag har soveværelset fået den helt store tur. Der er ryddet ud og sorteret i alle skuffer og skabe - afsluttet med en grundig rengøring, samt lidt omrokering på div nips.
Her kommer lige et par billeder til de nysgerrige:Statuen vi har stående i vores soveværelse, har vi købt som en gave til os selv efter vores bryllup - lidt plader romantisk :-) Soveværelset er ikke fyldt med retro, men vi er glade for det dejlige lys. Har flere gange overvejet at lave et sengetæppe i retrostof - men er det det jeg skal? Hvad tror du?

9 kommentarer:

 1. Hold da op, umiddelbart ser det ud til, at du har et soveværelse på størrelse med vores stue... og evt. entré også -gg- Total drømme soveværelse :o) Og jeg syntes det er fedt som det er. Det harmonerer i farver og indretning og der er helt roligt. Syntes ik det trænger til retro :o)

  SvarSlet
 2. Sikke da et lækkert soveværelse I har - virkelig hyggeligt!!!
  Jeg kan godt li' det lilla sengetæppe, som giver ro i rummet sammen med de sorte skabe og sengeborde...
  Så umiddelbart synes jeg heller ikke at det trænger til retro :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 3. Soveværelset er faktisk dejligt stort, da vi flyttede ind var der også en væg faktisk midigennem der hvor sengen står. Den blev væltet, da vi ikke synes det var helt optimalt med det lille upraktiske rum - som kunne bruges til tøj, men så var vinduet så bare et problem - da falmet tøj heller ikke lige er moderne endnu. Og vi har ikke fortrudt.
  Mvh Tina

  SvarSlet
 4. Nu ved jeg godt du har sagt, at din mand er mere aktiv end dig. Er du sikker på det ??? Jeg synes du når helt vildt mange ting:-)
  Kh Christina

  SvarSlet
 5. Christina - det er vel et godt spørgsmål. Han laver altid noget, jeg laver kun noget når jeg gider (næsten).
  Mvh Tina

  SvarSlet
 6. Ej et lækkert soveværelse og super dejligt lysindfald. Åh vores kunne også godt trænge til den helt store omgang, det er ufatteligt som det støver sådan et sted :)

  Jeg synes jeres sengetæppe er rigtig lækkert, tænk jeg når aldrig at rede sengen. Dynen blir bare slået ned i enden og det var det :)

  SvarSlet
 7. Vi når det heller ikke altid, men forsøger. Overvejer nu om jeg måske bare skal lave et lækkert hygge tæppe i de skønne retrostoffer jeg kan kaste på sengen. Måske det er en ide.
  Mvh Tina

  SvarSlet
 8. Det ser rigtig fint ud, ser det stadigvæk sådan ud?
  Statuen er fed, hvor er den fra?

  SvarSlet
 9. Hej Rikke
  Ja det ser stadig sådan ud derinde - vi synes det er blevet et rigtig dejligt rum, både med farver og den ro der nu engang helst skal være i et soveværelse.

  Statuen er købt i Løkken tilbage i 2007 - vi fandt den i en taske butik, hvor de tilfældigvis havde en hel væg med lignende statuer. Jeg ved ikke hvad mærke det er, der står desværre ikke noget under bunden, men kan huske at den er lavet af blødt sten - måske google kan hjælpe?

  Mvh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...