mandag den 24. september 2012

KreaRum

De der har været hjemme ved mig - har forlængst bemærket at mit krearum er flyttet. Ja det er så faktisk ved at være et helt år siden. Men det er sjældent opryddet nok til billeder :-)

Men da jeg lige havde ryddet op i går så skyndte jeg mig lige at tage lidt billeder i morges. Derfor morgenbelysningen. Og uden løgn så ser det ikke så opryddet ud mere - det tager desværre ikke så lang tid at rode :-(

Tøsebarnet har også fået sit eget lille bord - hun vil så gerne være med og jeg synes det er så hyggeligt, når hun sidder der og syr :-)

Krearummet er flyttet fra 1 salen og ned (her var tidligere en stuen der aldrig blev brugt). Nu ligger det centralt ved siden af både køkken, spisestue og stuen. Det kunne vist ikke være bedre. Og så var det faktisk min mands forslag - han synes det var lidt hyggeligere når jeg nu bruger så meget tid i rummet :-).

35 kommentarer:

 1. Jeg har en kollega, der siger man ikke skal gå ned på udstyr. Det er vist ingen risiko for at du gør. Fedt krearum, og jeg misunder dig din orden.

  SvarSlet
 2. Øj det gad jeg godt at have. Sådan et lækkert krearum. Sikke en masse sager du har dig :-). Ser også rigtig hyggeligt ud - er total misundelig!

  SvarSlet
 3. Wauw, hvor er det et fedt rum!! Der er da rigtigt plads til kreativ udfoldelse :-D

  Og tøsebarnets plads.. hvor kært! Husker i øvrigt godt sådan en klud (eller pude?) - sådan nogle lavede vi, da jeg gik i børnehave. Uha, det er mange dage siden..

  Spurgte i øvrigt lige manden, om jeg også må få sådan et rum, når vi engang får os et hus - svaret var: mmmmmh! :-)))

  SvarSlet
 4. Hold op hvor er det flot og god stil... Mit rum er aldrig ryddet nok op til billeder og der er overhovedet ingen stil over det... så det bliver nok aldrig forevigede... Men hvor dejligt at få lov til at se dit...

  SvarSlet
 5. Jeg har flere gange været forbi billederne af dit skønne gamle krearum - og dit nye er da bare endnu mere fantastisk - skønt at være kommet ned ved siden af køkkenet, spisestue og stue :)

  Selv har jeg indrettet mig i stuen, og jeg elsker at være hvor familien er når jeg hygger ved symaskinen eller hvad jeg nu har gang i, og det er bare så hyggeligt når børnene har lyst til at være med, rigtig god ide med et lille bord ved siden af dit, det tror jeg lige jeg vil lade mig inspirere af og se om ikke jeg kan få plads til også :))

  Kh Karina

  SvarSlet
 6. Hold nu op hvor er det hyggeligt og lækkert! Heldige dig!!! Nu glæder jeg mig endnu mere til mit mini-krearum bliver færdigt!

  SvarSlet
 7. Hvor må det altså være fedt med sådan et rum !!!!! Jeg er godt nok grøn af misundelse lige nu......................

  Ser bare dejligt ud.. og alt lige ved hånden og rigtig smart at det er på den etage hvor de andre også er ...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 8. Hold da helt ferie et lækkert rum :)
  Og så i nærheden af familien ....
  Det måde vist være DRØMMELAND
  Knus

  SvarSlet
 9. Det er et misundelsesværdigt rum!! Hold da bøtte jeg ønsker mig sådan et!!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 10. Det er vel nok et hyggeligt rum - sådan ét vil jeg også gerne have plads til en dag :D

  SvarSlet
 11. Wow hvor er det et fedt rum, det er da vidst enhver kreakvindes drøm 😊

  SvarSlet
 12. Lækkert rum... jeg har mindst ligeså meget plads, men ikke din orden... endnu.. mangler meget opbevaringsløsninger til alt mit stof... og så er det også kontor og pulterrum... hmmm... når ja, drømmer er gratis ;-)

  SvarSlet
 13. Wow, sikke et skønt rum! Kan sagtens forestille mig, at man let kommer til at spendere en masse timer der! :D

  SvarSlet
 14. Jeg er da slet ikke misundelig!!!! Sikke et fantastisk rum...!

  SvarSlet
 15. Hold op hvor lækkert, meget lækkert!

  SvarSlet
 16. Misundelsen vil bare ingen ende tage!
  Hmm.. når jeg en gang år et hus.. eller.. ja drømmene koster ingenting :D

  SvarSlet
 17. Hold nu k...... et mega lækkert rum du har!!! Og jeg synes ellers jeg er priviligeret, bare i det jeg har et rum for mig selv. Men det er jo kun 1/3 str af det der viunderrum. Fantastisk! Heldige kvinde :-)

  SvarSlet
 18. Nøøøj hvor er det lækkert!
  Jeg har faktisk sådan et rum til samme formål, men har bare slet ikke fået lavet det så lækkert endnu... og pt. står der også en seng, legetøj og lillemandens tøjkommode derned.... men en dag!

  SvarSlet
 19. Hvor ser det bare hyggeligt ud:-) Mit nye krearum er også i forbindelse med stuen, og det er jo det eneste, der giver mening - for så kan vi alle være sammen. Så jeg forstår godt, at din søde mand foreslog det!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 20. Hold op et fantastisk rum du har der:-) Misundelig - nej da ikke spor:-) hvor må det være dejligt at kunne være der og stadig føle man er sammen med familien.

  SvarSlet
 21. nej fy føj hvor lækkert! - al den plads! - det ku jeg sandelig godt bruge - og skulle nok få det rodet til på en dag eller 2...

  SvarSlet
 22. Lækkert rum med masser af plads, det ser rigtig godt ud

  SvarSlet
 23. Lækkert lækkert værelse du har dig...på vores lille 100 kvm rækkehus er der ikke plads til sådan ét, men er nu også fint tilfreds med min lille stue-plads:)
  Mvh Mia

  SvarSlet
 24. Wauw!! Hvor er det et skønt hobby rum du har!! Det får virkelig mit hobbyrum til at blegne! Men vi flytter snart også får jeg et nyt og pænere hobbyrum lige ved siden af dagligstuen! Også på min mands opfordring !

  SvarSlet
 25. Misundelse er en grim ting, meeeen Tina - wauw sikke en legeplads du har...god det var mig (bare lidt af den) ;o)

  SvarSlet
 26. Hold nu op, et MEGA rum, du har. Det ser rigtig lælkkert ud. Jeg har også mit krearum mellem køkken og børneværelse og det er altså lidt praktisk. Men misunder dig altså lidt den størrelse dit værelse har. Knua Heidi

  SvarSlet
 27. Hvor er det lækkert med så stort et krea-rum! Kan godt forstå du er glad for at komme tættere på de rum resten af familien bruger - godt forslag din mand havde dér.

  SvarSlet
 28. Sikke et fantastisk rum!!! GIIIIDDD det var mit.....lige sådan et rum man kan bruge timevis i. Og noget tyder da vist på at, at "tøsebarnet" slægter moderen på - hyggeligt :-)

  SvarSlet
 29. Kan kun tilslutte mig de andre, det ser jo helt fantastisk ud, bare det var mig der havde plads til et helt krearum.

  SvarSlet
 30. Wauw - hvor ser det bare fedt ud : )

  SvarSlet
 31. Nej hvor er det dog skønt det rum. Man kan da ikk andet end at være vildt kreativ. Og hvor må det være skønt det er tæt på det hele. Det er også et stort ønske for mit krearum når den tid kommer. For ellers vil jeg jo slet ikk se min familie.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...