onsdag den 14. december 2011

Mangel på tid og juletræ

Jeg ved simpelthen ikke hvor tiden forsvinder hen lige i øjeblikket - dagene flyver bare afsted og jeg kan slet ikke følge med. Så derfor har der været lidt stille på bloggen, da den lille smule tid der har været er blevet tildelt familien.

Men vi nærmer os jo juleaften og derfor er juletræet rykket ind herhjemme. Det vakte stor begejstring hos tøsebarnet der hoppede op og ned i sofaen indtil træet stodoprejst.

Min dejlige mand har ansvaret for juletræs pyntningen herhjemme og mens han ellers forsøgte at sætte lyskæde og levende lys på træet - så løb tøsebarnet rundt om træet og råbte "på loftet sidder nissen ...". Det var fantastisk morsomt at være tilskuer til. Hyggeligt.Tilbage i 2008 hvor jeg gik og var gravid med tøsebarnet blev der lagt sidstehånd på vores juletræstæppe. Det var faktisk manden der købte det et par år i forvejen, med den intension at han ville lave det. Han var meget begejstret da han kom hjem med det og åbnede da også pakken eller posen med det samme. Han stod lidt og kiggede på det, hvorefter han pakkede det sammen igen. Og han fandt det aldrig frem igen. Han kunne simpelthen ikke overskue at der var 3 slags rød, grøn, grå osv. Jeg kunne til sidste ikke bare lade det ligge få så kunne det jo ikke bruges - så jeg kæmpede mig vej igennem. Og i rigtig lang tid manglede der kun den sidste julemand, som så skulle laves inden jeg fødte og det lykkes også. Så derfor kan vi nu nyde det flotte tæppe hvert år i december.


Håber i nyder december ligesom her.


1 kommentar:

  1. Ihhh, hvor i hygger.. Og sikke et flot flot tæppe... Kan godt forstå du nyder at finde det frem nu :_))

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...