fredag den 18. maj 2012

Sådan boede jeg for 1 år siden ...

... jeg har lige været igang med at rydde op i billederne på computeren. Jeg faldt lige over disse billeder af vores hus som det så ud sidste sommer. Der er virkelig mange ting der er ændret siden da - måske også mere end jeg lige var klar over.
Ændrer i også en del i indretningen i løbet af året?

6 kommentarer:

 1. Der virker til at være kommet mange flere farver ind i jeres dejlige hjem. Jeg er forsat helt vild med dit krearum. Sådan et fristed er bestilt til når vi skal lave 1. Salen til vinter

  SvarSlet
 2. Uha du bor dejligt, hæfter mig ved at du har kulør i huset uden at det er overdrevet. Dit krearum er vist enhver kvindes drøm. Jeg tror vi alle ændrer indretningsstil i takt med alderen, både de voksnes og børnenes :0)

  SvarSlet
 3. Altså ved du hvad søde, med det store hus ville du elske at have en pakke rengøringsservietter ved hånden :-)
  Knus

  SvarSlet
 4. Lækker blog du har her. Jeg springer lige på som læser.

  SvarSlet
 5. Hold nu kæft, hvor er jeg misundelig på alt det plads, du har! Arhmen får sgu helt lyst til at flytte på landet for at få råd til den slags (og så alligevel ikke) Hvorfor kan man ikke få både by og plads.. Ork!

  SvarSlet
 6. Fantastisk kreativ sans du har, for farver, indretning og at blande barnets ting med de voksne, smukt. Et smukt hjem med så meget personlighed. Mange hjem er som taget ud af et boligmagasin, hvor man tænker; her bor der ikke nogen, det må kun være til udstilling. Derfor er det så dejligt at se et hjem der både er smukt og meget personligt hvor der er plads til at være :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...