fredag den 8. juni 2012

iPhone cover ...

... jeg er inde i en periode hvor jeg får startet på en masse projekter men intet bliver helt færdigt. Og de ting der rent faktisk bliver færdig, dem får jeg ikke taget billeder af - det kører faktisk slet ikke.

Men jeg prøver. Jeg har nemlig lige broderet dette cover til Iphone og skyndte mig lige at knipse et par billeder.Så trods den ringe fremvisning på bloggen - så bliver der trods alt lavet lidt. Selv min søde mand er sat på arbejde - glæder mig til at vise resultatet :-) Lige nu står han i garagen med træ og en sav - rigtig mandigt ...


7 kommentarer:

 1. Det er blevet rigtig flot - glæder mig til at se hvad din mand får lavet - her lokker jeg min kollega til at save....godt med nogle arbejdsomme mænd:-)

  SvarSlet
 2. Det ser da super fint ud Tina!!
  Sikken et arbejde :)
  Sådan er det vist for os alle - gode og dårlige perioder - jeg er inde i én god for tiden.
  kh Libbie

  SvarSlet
 3. Yay for broderede iPhone-covers! Jeg har netop selv købt et og er i gang med at finde ud af, hvilket mønster jeg skal brodere. Så mange muligheder - jeg burde jo have købt 10 covers og ikke kun 1 :D
  Dit cover er i øvrigt rigtig flot!

  SvarSlet
 4. Det er da for lækkert det cover! :)

  SvarSlet
 5. Fedt cover.... Det projekt er også på min 2do liste..... Hvor har du købt coveret?

  SvarSlet
 6. Rigtigt flot cover, måske jeg skal lave sådan et når jeg får mig taget sammen til at købe en iPhone. Jeg kender det godt det med og have en masse igang og ikke få det færdigt og det der bliver færdigt det kommer ikke på blog. Så du er ikke den eneste kan jeg glæde dig med;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...