tirsdag den 18. oktober 2011

Feriehygge

Her hjemme holder mig og tøsebarnet ferie. Vi hygger os med kreative ting, men også lidt mere praktiske ting som oprydning og sortering.

Jeg arbejder lige nu på dette projekt. Det færdige resultat må i lige vente lidt på, men kan i gætte hvad det skal blive til?

Tøsebarnet er ved at sy på en karklud/gulvklud, og er faktisk god til det. Hun ville altså også lave garn og hvad pokker hun kan jo lige så godt lære det.

Hun havde da lige tid til et billede, mens mor skrifter farve.

Vi har også fået lavet et græskar. Dog kan vi ikke nænne at sætte det udenfor i regnvejr, så lige nu har det fået lov til at stå i gangen.

Håber at i andre også har haft en god dag.

5 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud.. Rigtig efterårsferie hygge :)
  Det næste bliver vel kastaniedyr og lysdrypning :)

  SvarSlet
 2. Fortsat god ferie:-)
  Kh Christina

  SvarSlet
 3. Det næste ... hmm tror det bliver Legoland for sidste gang i år. Ellers står den vist bare på mere hygge.

  Christina: Tak i lige måde.

  Mvh Tina

  SvarSlet
 4. Altså de der karklude er da bare så fine! Måske jeg kan få mine til at lave sådan én hver når de returnerer fra mormor senere i dag :)

  Vi hygger også. Tager i legeland i morgen med gode venner. Emil er snottet, så han tuller bare rundt og har en smule ondt af sig selv :)
  Knus

  SvarSlet
 5. Libbie: Ja der er altså et eller andet hyggeligt over dem - og hun skulle jo starte et sted. HUn er faktisk også langt bedre end forventet til det. Vi tager til Legoland her lige om lidt, når mormor dukker op - hun har nemlig fri idag. Så håber på så meget tørvejr som muligt og ellers bare en god dag i godt selvskab. Glæder mig til at se om du kan overtale dine børn til at sy karklude - du må lige give en opdatering.

  MVh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...