søndag den 9. oktober 2011

Fødselsdag

Idag er det tøsebarnets fødselsdag - HURRA HURRA. Vi har fejret hende siden i går, hvor de første gæster kom til aftensmad. Vi forsatte her til morgen hvor vi jo havde pyntet op med flag og pakker. De resterende gæster kom til formiddag. 
Man er vel i godt humør når man har fødselsdag og prinsessetøj. 
 Levende lys skal man da også have.
 Pakker i massevis - på bordet stod dem fra os af, klar til at tøsebarnet stod op. Nedenunder ses et par billeder af nogle af de mange skønne gaver hun fik:

 Vi har haft en super skøn dag - her til aften har hun lavet pandekager. Man må jo selv vælge hvad man vil have at spise når man har fødselsdag.

Hun har fået en del hjemmelavede gaver, og dem skal der nok komme flere billeder af, men de fortjener et indlæg for sig selv.

Her til aften har hun selv puttet hendes sutter i skraldespanden, for nu er man jo 3 år. Vi har den sidste måned snakket om at hun skulle af med sutten når hun blev tre år. Vi er dog meget spændte på hvodan det skal gå, her når hun om lidt skal i seng. Opdatering følger.

7 kommentarer:

 1. Tillykke med hende - dejligt med en hyggelig dag med gæster, gaver og ikke mindst pandekager :)

  SvarSlet
 2. Mange Tak - vi har virkelig også bare hygget og hygget.
  Mvh Tina

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med hende, hun stråler jo!

  SvarSlet
 4. Stort tillykke, med den skønne, skønne prinsesse.:O)

  SvarSlet
 5. Hej
  Tillykke med datteren - 3 år, dét er stort!!! Held og lykke med projekt "slut med sut"... Det skal nok gå godt, hvis bare I holder fast i beslutningen - men det bliver måske nok noget hårdt for hende det første stykke tid...
  Jeg melder mig da lige som fast læser, for her er da hyggeligt :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med Cecilie-pigen. Jeg kan tydeligt huske den dag i januar, hvor du glædestrålende fortalte, at du var gravid! Hun er vokset op og er blevet en rigtig køn pige med sin mors temperament lyder det til ;)
  Jeg håber, at I har haft en helt fantastisk dag og at hun blev glad for gaverne!
  Knus Janni

  SvarSlet
 7. Stort tillykke. Og fin pusletaske i baggrunden:-)
  Kh Christina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...