tirsdag den 25. oktober 2011

Nye bukser

Her hjemme har vi pludeligt fået brug for flere par bukser til tøsebarnet. Meget gerne nogle hun selv meget let kan få både op og ned. Hun er nemlig holdt op med at bruge ble. Stor Pige. Vi havde ikke helt forventet at det hele skulle komme på en og samme tidspunkt.

Ingen sut
Ingen ble
Ingen middagssøvn

Er faktisk lidt i tvivl om, om det er hårdest for tøsebarnet eller forældrene? Man skal godt nok lige vænne sig til at man ikke har et par timers ro mere, der er fuld fart på konstant :-)

Nå men tilbage til bukserne:

De er lavet i super lækkert velour, med store lommer i bomuld og pyntet med kantbånd. I taljen og i buksebenet er der rib.

4 kommentarer:

 1. Hvor er de fine og hold op hun ser da også ud som om at hun er vokset et par cm :)

  SvarSlet
 2. Ja hun er godt nok også meget stolt. Nu er man jo meget stor - hvilket så også betyder at der er kommet en del nykker til på det sidste.
  Mvh Tina

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine, og dejlig pige, som ser meget stolt ud. Ja jeg kan også godt huske, da de to store stoppede med middagssøvnen, tror faktisk også det var hårdest ved moaren :)

  SvarSlet
 4. Det er jo ikke fordi vi ligger og sover 3 timer hver weekend, men vi elsker da lige at tage en slapper på sofaen - få ny energi til resten af dagen, men vi lærer vel at klare os uden. Godt vi har så stor en samling Disney film, hun kan underholdes med.
  Mvh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...