fredag den 16. september 2011

Fredag d. 13?

Der er gået helt galt i kalender systemet herhjemme. Det har virkelig været en fredag den 13 idag også selvom kalenderen siger noget andet.

Jeg startede ud med at falde ned af tappen, så har smadder ondt i halebenet. Min bil stod af præcis som jeg parkerede på arbejdspladsen - ved ikke lige hvad den fejler, men der var temmelig meget røg og nu er den så på værksted. Så prøvede da at ringe til autohjælp for første gang - altid spændende. Min søde mand kommer så og henter mig til fyraften - og på mystisk vis kom jeg til at hive rul-ned-knappen til vinduet af!

Det går da bare helt af H til.
Så på en eller anden måde er det vel tilladt at jeg kravlede lige hjem på sofaen og lå der lidt - der kunne jeg ikke ødelægge så meget.
Hen på eftermiddagen samlede jeg mod til mig og forsøgte mig lidt med symaskinen - min mand frarådede det ellers meget kraftigt - men fik da lavet overstående bankotaske til min lillesøster. 

Og må vel hellere lige informere om at jeg ikke har ødelagt symaskinen.
Rigtig god aften til alle, håber i har haft en bedre dag end mig.

6 kommentarer:

 1. Ej, sikke en L....-dag. Håber godt nok de weekend må bliver skøn og dejlig. :O)

  SvarSlet
 2. øj hvor er det nogle fine sager du har syet. Hvad skal du så bruge mig og et etui-kursus til?
  Håber at heldet er vendt. Knus fra Lene

  SvarSlet
 3. HelleJescika: ja de ser lidt lysere ud i dag.
  Lene: det kan du jo sagtens sige, men jeg kan altså ikke lave så fine etuier som dig og ved jo overhovedet heller ikke om det kan lykkes selv med din hjælp og expertice, men jeg håber.
  Mvh Tina

  SvarSlet
 4. Ej jeg griner altså af dine uheld :)
  Sjovt indlæg, jeg havde ikke engang tænkt på at det var fredag den 13. (havde jeg mon uheld???)

  SvarSlet
 5. Ha ha, tror måske nok vi ligner hinanden lidt, jeg skvattede ude i skoven i dag. Midt i en mudderpøl, mens familien bare stod der og gloede. Nå ja, de er vant til det:-) Tænkte faktisk også på dig den anden dag, hvor jeg væltede et glas rødvin...
  Kh Christina

  SvarSlet
 6. Ja det lyder i hvert fald som noget jeg kunne have gjort - og rødvin jeg spilder næsten altid, ved ikke hvor mange gange min familie har vasket mit tøj midt i det hele:-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...