mandag den 6. februar 2012

2 stk hæklede pudefronter

... det er hvad jeg har sendt afsted med posten i dag. Den ene var en bestilling og den anden var en del af en byttehandel.

I alt fik jeg lavet tre. Den første kunne jeg nemlig ikke nænne at skille mig af med - det lyder faktisk lidt dumt, jeg ved det godt. Har i andre det også sådan? og er det egentligt så mærkeligt, nu hvor det man laver er lavet med KÆRLIGHED?

Her er lige et par billeder af dem jeg har sendt afsted - det jeg har gemt må i vente med til det er blevet monteret på en pude:Nu vil jeg have pakket lidt ting, da aftenen skal bruges i KreaKlubben - det er bare så super hyggeligt. Så vi ses tøser :-)

16 kommentarer:

 1. Hvor er de rigtig flotte!! Hvordan syer man dem sammen til en pude? Vil gerne have min svigermor til at strikke forsiden på puder, men er i tvivl om hvordan jeg syer det til en pude med stof på bagsiden bagefter? :) Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Den til mig selv, bliver syet i hånden fast på en færdig pude - men der er jo nok andre måder at gøre det på, men det var min plan. Mvh Tina

   Slet
 2. De er helt vild fine!!
  -er altså stadig ærgelig over at jeg bor for langt væk til jeres krea-klub:-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er noget skod, det kunne have været så hyggeligt.

   Slet
 3. Fååårrrkk de er for fede!!! dem er jeg bare totalt skudt i. Godt stykke arbejde!

  SvarSlet
 4. Uuuuih hvor er de smukke. Synes bare det er nogle kantastiske farvesammensætninger du har lavet og er meget imponeret over at nogen har tålmodighed til sådan et projekt og så oven i købet kan nænne at sælge det bagefter (:

  SvarSlet
 5. De er så fede... og jeg der var stolt af mig selv, fordi jeg lært at hækle rundt... nu må jeg igang med firkanter... ingen tvivl... Lyder så hyggeligt med en kreaklub
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 6. wauw hvor er de flotte ...
  forstår godt hvis du ikke kunne skille dig af med den allerførste ...
  knus♥

  SvarSlet
 7. Altså Tina, du er da bare for dejlig...og super-god til det med farver. Er slet ikke misundelig på dine evner ;D og endnu mindre på at du er med i en krea-klub. Jeg gad bare så godt være med i en krea-klub, men tør jo ikke rigtig køre....hmmmm

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene altså - du er jo selv super god til at hækle, tænk hvis du ikke kunne :-). Det er også rigtig hyggeligt med jrea-klubben. Tror ikke der er flere pladser lige pt, men skal nok sige til (som Dorte sagde, du kan jo køre med mig).
   Mvh Tina

   Slet
 8. De er super flotte Tina! Krea-klub hvor er det mon henne???

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i Kolding området (man må max bor 30 min derfra). Det er en flok super søde tøser i alle aldre. Vi hygger med det vi nu engang har gang i, hjælper hinanden, lærer fra os, og så er der lidt sødt til ganen :-)
   Mvh Tina

   Slet
 9. Jæiii.. Den øverste er min-har netop modtaget den idag og jeg ELSKER ELSKER ELSKER den!!!
  Det er virkelig et smukt stykke arbejde. Faktisk er den allerede blevet vist frem og beundret:-)
  Vi ska nok passe godt på den-den har fået et dejligt hjem:-)
  Kh Michelle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dejligt at høre din begejstring - god du er glad for den, så har den jo været tiden værd :-)
   Jeg har sendt dig en mail retur.
   Mvh Tina

   Slet
 10. Så skønne pude betræk :-) kender godt det der med at man nogle gange ikke nænner at skille sig af med de ting man laver :-) Er selv total hækle/strikke freak ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...