onsdag den 3. april 2013

Forårs Nederdel ...

Selvom den står på babytøj herhjemme lige i øjeblikket, så er der stadig også plads til lidt lækkerheder til tøsebarnet.

Jeg har nemlig lige ryddet ud i hendes klædeskab for at gøre plads til en bunke forårslækkerier. Første skud på stammen er denne lækre nederdel (som jeg faktisk gerne selv ville eje :-)).


Billerne blev taget i går - hvor vi også kunne nyde det smukke sollys som også har indtaget spisestuen mens jeg skriver dette.

Super sød nederdel i fantastisk stof, fundet i Panduro. Mønsteret er fundet i et gammelt symagasin. Og for at det ikke skal være løgn så ligger stoffet til den næste allerede klar. Jeg løber vist heller ikke tør for projekter i år :-)

9 kommentarer:

 1. Ååhh hvor er hun skøn og sikke en flot nederdel :)

  SvarSlet
 2. Den er virkelig sød og klæder hende rigtig godt. Godt at du har masser af projekter - der er ikke noget værre end at kede sig:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Ihh - hvor er den bare fin... Den klæder din yndige datter så godt!

  SvarSlet
 4. Super skøn nederdel og model :)
  Kh

  SvarSlet
 5. Det ser ud til at du har ramt plet - hun ser meget tilfreds ud :-) Den er virkelig skøn den kjole!
  Kh Line
  kahrkreation.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare flot.
  Skal lige høre om den er rundskåret eller baner? Er alle tre flæser sat sammen oppe ved liningen - det er nemlig lige sådan en min lille niece ville elske

  SvarSlet
  Svar
  1. Nederdelen består af tre baner der hver i sær er monteret på et underskørt. Ribben er tilsat til sidst istedet for linning med elastik som oprindeligt :-)

   Slet
 7. Pretty skirt and the cutest model :) xo

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...