onsdag den 2. november 2011

Syg tøsebarn

Jeg beklager lige at jeg ikke fik vist mine køb i går, men lige som jeg havde sat mig i sofaen med computeren, kastede tøsebarnet op - og så gik resten af aften altså med at pleje syg tøsebarn.

Hendes tilstand er ikke meget forbedret siden igår aftes. Hun har ikke kastet op siden klokken lort i nat, men ligger herhjemme med feber og ondt i maven. Lille stakkel.

Jeg havde tidligere set denne lækre bog et sted her i blogland. Så opdagede jeg den igen til messen og måtte bare eje den. Samtidig fik jeg hilst på den skønne kvinde, Charlotte Kaae, der har skrevet bogen. Jeg fik da også en hilsen med i min nye bog :-)

Jeg købte også to par af hendes lækre pulsvarmere, som jeg håber at jeg kan finde ud af og få lavet - er nemlig lidt i tvivl. Men super lækre det er de.

Den sidste bog her fik jeg foræret af forfatteren Helle Schjønning, også her fik bogen en lille hilsen med på vejen.

Jeg købte også en enkelt lille ting mere, men den skal bruges som gave til min veninde, så den må i lige vente lidt med, til hun har modtaget den.

5 kommentarer:

 1. Har du set, du dog faktisk er et heldigt asen? Kig ind hos Stine Hoelgaard...tillykke. Fik jeg sagt "heldige asen". Og god bedring til datteren!

  SvarSlet
 2. Jah.. Tillykke med bogen HomeMade.. :)
  Jeg er spændt på at høre, hvad du siger til den :)
  Og god bedring med lillepigen.

  SvarSlet
 3. Jeeeiiii ... det havde jeg slet ikke set. Men glad det er jeg da helt bestemt, glæder mig allerede til den lander i postkassen.
  Tusind Tak fordi i lige kunne fortælle mig sådan en dejlig nyhed, især nu hvor jeg ikke helt kan følge med.

  Mvh Tina

  SvarSlet
 4. Min mor købte også bogen, shit den er lækker!!
  Stakkels lille pige, jeg håber hun er i bedring allerede :)
  Her i huset er det dog mig der døjer med en kold skulder, men har tid hos massøren senere i eftermiddag (top-nice)
  knus

  SvarSlet
 5. Det lyder da ikke så godt Libbie, håber du kommer hurtigt ovenpå igen. Jeg er nu også meget glad for mit køb, glæder mig så meget til der er god tid til ay jeg kan få den kigget ordentligt igennem.
  Mvh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...