onsdag den 9. november 2011

Super cool eller bare skrækkelig?

Jeg har helt glemt hvad jeg egentligt havde googlet men det var i hvert fald ikke noget i nærheden af det jeg så fik øje på.

Dette billede fangede med det samme mit øje:

Jeg synes faktisk den er temmelig cool, men manden synes den er skrækkelig. Måske man skal være meget modig for at eje og bruge sådan en kjole - er jeg det?

Hvad synes I - super cool eller bare skrækkelig?

Gad vide om der findes en opskrift, nogen der har en? Det kan sikkert også sagtens lade sig gøre uden - med en masse firkanter, det kan vel ikke være så svært at få til at passe sammen :-)
God aften.

5 kommentarer:

 1. Ja, du er modig:-) frem med hæklenålen. Den er faktisk ret cool.....
  Knus.

  SvarSlet
 2. Den er pæn nok, men på en lidt underlig måde (: kan godt se hvorfor alle ikke måske er lige begejstret for den (: jeg er sådan 50/50.. Det er nok farverne sammen med modellens makeup / ansigtsudtryk

  SvarSlet
 3. Anderledes er den ihvertfald. Lidt cool også. Men måske ikke lige øverst på ønskeseddlen?

  SvarSlet
 4. Hmmm jeg er et barn af 70érne jeg er ikke til de der oldemor hækleting jeg så dem så tit som barn når det så er sagt så se hun super smart ud i den der sag :)

  SvarSlet
 5. Hmm...jeg synes den er sej, på en rå cool måde. Men tænker også at hun (modellen) vist også kan bære ALT med den talje........ (Hun har vist ikke født nogen børn) *griner højt* Misundelig?? Mig??? NEEEJ DA slet ikke :)
  Tina søde, du må i gang

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...