søndag den 6. november 2011

Krearum

Her hjemme har de sidste par dage været lidt sløve, da vi nok alle har været ramt af lidt sygdom. I går blev jeg dog nød til at lave noget andet end at ligge på sofaen. Dette resulterede i, at mit elskede krearum fik den helt store tur:

Det super effective store arbejdsbord, har min dejlige mand lavet til mig. Han synes vist det var lidt synd for mig at jeg skulle slæbe alle tingene ned på spisebordet og tilbage igen. Jeg elsker det - og så er der 4 store skuffer lige under bordpladen. 

Opslagstavlen hjælper lige i øjeblikket med at skjule en dør, der kun findes på den ene side af vægen :-) På den anden side har tøsebarnet værelse og hun har ingen dør - i hvert fald ikke mere. Hendes værelse er fuldstændig renoveret, hvilket resten af huset også bliver ... engang! 
 Lidt at stofsamlingen. Resten er gemt i 2 højskabe på modsatte væg. Det er altid praktisk at småting og andet der let roder kan gemmes væk.

Jeg er super glad for det store rum, som nok egentlig er en stue, men da vi i forvejen har 3 stuer i underetagen bliver det altså brugt som krearum.

Tøsebarnet har hendes værelse lige ved siden af, hvilket gør at vi begge hygger os gevaldigt når vi er på førstesalen. Det fungerer rigtig godt - vi er sammen men laver hver vores.

18 kommentarer:

 1. Jamen, det er da til at blive helt misundelig over - og meget inspireret, da jeg går i overvejelser omkring mit foranstående krearum.

  Specielt idéen med dit store arbejdsbord tager jeg lige til mig.

  SvarSlet
 2. Ejj, hvor må det være FEDT med sådan et rum.. Det gad jeg godt ha´:-)) Det ser super fin ud...

  SvarSlet
 3. Hold da helt op et rum du har der, det kan da gøre alle misundeligt :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er også misundelig :) når jeg engang får et hus / en lejlighed vil jeg også have sådan et fint værelse

  SvarSlet
 5. Jeg er dyyyybt misundelig.. Jeg ønsker mig også mit helt eget krea rum, så jeg ikke skal hive frem og pakke væk, hver gang lysten er der.. Måske får jeg også plads til det en dag?

  SvarSlet
 6. Hvor skønt med sådan et stort, luftigt og fint rum. Fantastisk bord også. Sådan et rum kunne jeg godt bruge.

  SvarSlet
 7. Holp da op et fedt rum du har der. Jeg er VILDT misundelig...
  God aften.
  Kh

  SvarSlet
 8. Mange Tak for de søde ord alle sammen. Jeg er også vildt glad for mit rum. Og synes bestemt at en hver kvinde fortjener noget lignende. Så jeg krydser finger for at i alle opnår jeres drøm om det perfekte krearum.
  Mvh Tina

  SvarSlet
 9. Puha... misundelse er en grim ting, men for (undskyld mit sprog) fanden du har et lækkert krea rum... uhh ... jeg ville nok ikke være at finde i resten af huset hvis det var mig der havde det...
  Super lækkert..

  VH Rikke

  SvarSlet
 10. Huuu hvor er det flot og sikke da en orden, her kunne jeg vist godt lære noget.
  KH CHarlotte

  SvarSlet
 11. Rikke: Rummet bliver også brugt rigtig meget, og det er dejligt at der er så meget plads, for så er der jo mulighed for at tøsebarnet kan lege på gulvet ved siden af mor, hvilket hun gør rigtig meget.
  Charlotte: Orden - det har jeg faktisk ikke så meget af, men forsøger at lære det, men desværre holder det ikke så længe.
  Mvh Tina

  SvarSlet
 12. Ej hvor er det bare et lækkert rum du har er vildt misundelig på dit fine arbejdsbord, det ser helt fantastisk praktisk ud (husker lige den gode idé) og super fin blog du har i det hele taget, har lige meldt mig på banen som fast læser

  SvarSlet
 13. Mange Tak og velkommen til, altid dejligt med flere læsere.
  Mvh Tina

  SvarSlet
 14. Faldt lige over dette skønne indlæg.. står nemlig og skal igang med projekt KREArum.. og her er da helt klart inspiration at hente.. wauw... dog er mit rum ikke så stort som dit... men ideerne er der ;0)

  SvarSlet
 15. Sikken et fantastisk og inspirerende krea-rum.... uhmmm der kunne jeg skam godt få mange timer til at gå ;o)

  SvarSlet
 16. Super lækkert skatkammer du har dig der :o)

  SvarSlet
 17. Det ser SÅ lækkert ud. Det er altså lækkert at have et rum til det, så man ikke skal slæbe tingene frem og tilbage.
  Kh viola

  SvarSlet
 18. Sikke en skøn blog du har dig. Skal da helt sikkert følge med her

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...