fredag den 15. februar 2013

Slyngevugge ...

Uhhh det her med baby i huset - af en eller anden grund forsvinder tiden bare, og der nåes minimalt ud over det huslige. Og så alligevel - har da faktisk lavet noget og fået taget billeder, men så stoppede det også der. Det kom ligesom bare ikke på bloggen :-( 

Vågnede altså i morges med ET mål: at får lavet et indlæg - har helt savnet bloggen de sidste par dage, og nu hvor vi igen er fri for sygdom af enten den ene eller anden slags, så håber jeg da at der bliver blogget lidt mere igen :-)

En af de ting jeg har fået lavet er denne slyngevugge. Jeg havde aldrig troede jeg skulle eje en, men en urolig baby - og anbefalinger rundt om i blogland, fik mig på andre tanker.

 Vuggen er hængt op midt i huset - så lillebror hele tiden er i nærheden.


Som billederne viser sover han dejlig trygt og det er super nemt lige at give vuggen et skub, når han bliver lidt urolig. Det er godt han må låne søsters tæppe indtil jeg får syet et til ham :-)

Vuggen er syet af hvidt lagenlærred og de resterende dele er fra en gammel hoppehynge (som nu er splittet i atomer), så i stedet for at hænge vuggen i loftet - kan den nu monteres på enhver dørkarm og flyttes efter behov :-)

Det tog ikke lang tid at sy den og var ikke det mindste svært - jeg har taget udgangspunkt i denne vejledning, men der findes også en her, hvor der også kan købes tilbehør.

Ind til videre er vi super glade for slyngevuggen - hvad har i andre ef erfaringer?


7 kommentarer:

 1. Super ide - ikke noget jeg har erfaring med

  Og forresten tillykke med lillebror

  SvarSlet
 2. En UROLIG baby, ej kan det nu passe Tina ???
  Det havde du da ikke bestilt :-)
  Kram
  og undskyld - (det var for fristende)

  SvarSlet
 3. Jeg har også syet en til min datter. Hun er dog ikke glad for at bruge den. Hun vil MEGET hellere hænge i slyngen på sin mor. :-S
  Hun er dog ved at blive rigtig god til at sove i barnevogen, heldigvis, for hun er ved at være stor og tung også nemt er det altså heller ikke at få noget fra hånden med en sovende baby på slæb.

  Super fin blog du har. :-)

  SvarSlet
 4. Slyngevugger er simpelthen den bedste opfindelse, til os forældre, nogensinde!!!!
  Vi var så glade for vores til vores søn og rigtig ærgerlige over at vi ikke kendte til den da vores datter var lille.

  SvarSlet
 5. Hvor er du sej at have syet sådan en! Alvin havde kolik og har jo fortsat vanskeligt ved at sove endnu som et årig. Jeg ville ønske at jeg havde syet en.
  Det ser ud som om at han ligger godt:)

  SvarSlet
 6. Det er en fantastisk opfindelse. Vi var SÅ glade for den vi købte. Det gav ro og tryghed for det lille monster. Især når vi rejste en del var det rart at han havde sin egen seng, som duftede rigtig godt af hjemme.
  Og fantastisk med at kunne hænge den i dørkarme, det var vi også meget glade for :)

  frkfloejgaard.blogspot.com

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...