onsdag den 27. februar 2013

Et Perfekt Liv ...

Ja Tak helt klart ... host host  ... bare ikke lige her hos mig. Christina inspirerede til dagens indlæg.

Jeg er nemlig overhovedet ikke perfekt og det samme gælder resten af mit liv. Jeg klager bestemt ikke for jeg elsker det som det er, men som Christina skiver så er det jo lidt det der bliver pakket væk på bloggen :-)

Derfor kan i nu få fornøjelsen af at læse hvem der i virkeligheden, sidder på den anden side af skærmen.


- Billedet er taget for få minutter siden. Hvis i er i tvivl så er det vores soveværelse, hvor sengen ikke er redt og gardinerne er ikke trukket fra, og nej jeg har stadig ikke gjort det og det bliver de nok heller ikke i dag (som så mange andre dage herhjemme).

- Jeg roder ... min mand roder ... børnene roder - og har altså andet at give mig til frem for at rende rundt og rydde op hele tiden (hvilket jeg heller ikke gider).

- Min mand laver mad, for ellers er der ingen garanti for at vi får noget mad. Jeg kan godt starte på maden, men mens jeg så venter på at kartoflerne koger, ja så kunne jeg jo lige lægge vasketøj på plads (eller noget andet), og så samtidig kalder tøsebarnet - pendler op på førstesal til hende .... ja her har jeg så længe glemt alt om mad og kartofler eller andet. Suppe er i hvert fald ikke suppe en time senere :-)

- Der er næsten altid vasketøj i baljen. Her bliver det nemlig vasket og lagt sammen ... men så slutter det os, der kan nemlig godt gå flere dage inden jeg får det slæbt op ovenpå og lagt i skabet.

- Jeg har altid en fandens masse gode intentioner, men det er yderst sjældent at jeg når noget af det. Havde faktisk besluttet jeg ville bage en kage idag, da vi får gæster senere - ind til videre er der ikke noget der tyder på at der bliver bagt en kage ... men det er helt normalt herhjemme.

- Jeg hader når andre kan noget jeg ikke kan - og gør virkelig mit bedste for også at lære det - hvorfor kan jeg ikke bare acceptere at jeg altså ikke kan være god til det hele!

- Jeg bliver pisse sur på min mand når kan ikke kan regne ud hvad jeg tænker. Burde jo efterhånden have lært at det kræver jeg siger det højt ... men nææ nej.

Jeg kunne jo blive ved med at skrive side op og side ned, men mon ikke i opdager det hen af vejen :-)
Selvom mit liv langt fra er perfekt, så er det perfekt i mine øjne. Jeg elsker min mand og vores dejlige børn (der også har deres fejl og mangler), og jeg elsker vores hus - der er nemlig plads til at vi alle kan rode og føles os hjemme, det må vel også være det vigtigste :-)

Så nu burde der vist ikke være nogen der sidder og tænker at her er det helt perfekt, for ikke engang bloggen er det - og det bliver den heller aldrig. Hvordan ser jeres ud - er den perfekt?

Nu vil jeg så lige køre ned og hente et eller andet lækkert til mine gæster, nu hvor jeg også skal købe noget morgenmad til Tøsebarnet som jeg GLEMTE igår.

13 kommentarer:

 1. Super godt indlæg Tina, og nej det perfekte liv... Findes det? Det kommer jo helt an på hvordan man tyder begrebet, og hvad der er perfekt for mig er måske ikke for dig, men det er vist charmen ved livet:-) ha en dejlig dag, og nyd den hjemmebragte kage:)

  /Anita

  SvarSlet
 2. Uanset hvor perfekt man forsøger at skabe tingene, vil der altid komme en modstand, der vender op og ned på tingene.

  Det du skriver...... det kender vi vist alle, i en eller anden grad?

  Indtil for nylig følte jeg mig ret sjusket, hvis jeg ikke fik redt sengen hver dag (og det skete ikke.. men følte, at det var forkert) - indtil jeg via en flok veninder fandt ud af, at der faktisk stort set ikke er en eneste, der reder seng - med mindre, der kommer gæster......
  Nu gør jeg det heller ikke..... :D

  Og det er måske netop DET, der er perfekt: Ikke at være perfekt?

  SvarSlet
 3. Skønt input! Og sjovt det med sengen. Vi får bestemt heller ikke redt seng hver dag - men når det sker, så er det bare dejligt. Hver gang jeg går forbi min redte seng, tænker jeg at "ihhh, hvor er her rydeligt" - også selvom der ligger tøj og flyder på gulvet. Pudsigt... :)

  SvarSlet
 4. *ha ha* en ret sjov blogleg, men tænker alligevel at jeg synes jeg gør et stort nummer ud af at afspejle på bloggen at mit liv ikke er perfekt(!) Håber ikke at mine læsere opfatter mig anderledes :)
  Men vil alligevel hoppe med her og lave et ærligt indlæg.
  Håber du har det godt søde Tina, vi ser jo ikke meget til bebs.
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Det går rigtig godt - og han vokser jo bare der ud af men der kommer lidt billeder inden længe :-)

   Slet
 5. I min verden er perfekt ikke det samme som orden og styr på det hele. Jeg synes at bloggen er super fin til at få taget billeder af et hjørne, en stemning et sekund af ens hverdag, hvor alt går op i en højere enhed. Så lever jeg fint med resten selv, og nyder at jeg selv fik øje på det skønne og delt med andre. På den måde får jeg selv rigtig meget igen. Og så vil jeg lige sige tusind tak for hjælpen i fredags. Takke være dig, er jeg nu ved at lægge sidste hånd på kjolen til mit barnebarn. Den startede i kaos.....men endte jo helt godt ;O) Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da dejligt at høre. Så har du jo snart et glad barnebarn :-)

   Slet
 6. Perfekt findes sjældent i min ordbog... Dejligt indlæg, som fik mig til at grine.
  Kh Stine

  SvarSlet
 7. Skønt med lidt lige ud af posen stil. Blogland er et dejligt sted, men det bliver da endnu skønnere af indlæg som disse :-).
  Tak for det.

  SvarSlet
 8. Dejligt at læse at du - heller - ikke er perfekt :) Herhjemme ser det ofte også herrens ud, og ja, det der med at redde sengen, det er vist ren ønsketænkning.

  Kh Eva-Maria

  SvarSlet
 9. Dejligt, dejligt indlæg.
  Jeg elsker den tillid der ligger i at turde vise at man ikke er perfekt!
  Hos os er der bestemt ikke ret ordentligt, men netop sengen kan være redt. Det er dejlig hurtigt, når man bruger dobbeltdyne, bare træk i 4 hjørner ;-)
  Forresten har jeg hørt, at en uredt seng skulle være det bedste, dyne og lagen får mere luft på den måde.

  SvarSlet
 10. Sådan er det bestemt også hjemme hos os, vi lever også langt fra et perfekt liv. Selvom man nogle gange skulle tro at alle bloggeres liv var fest og farver 24-7. Det er rart at se at det ikke altid er sådan;)
  og tak for en rigtig dejlig blog. Jeg elsker at kigge med og få en masse inspiration til kreative små projekter. :)
  Jeg håber du også en dg vil kigge forbi min blog :)
  Mvh

  SvarSlet
 11. Mit liv er helt perfekt!

  Med uredt seng, krummer på gulvet, rodet sybord, fyldt vsketøjskurv og en tør potteplante i vinduet.
  -Og jeg elsker det præcis som det er.

  Og så rydder jeg pludselig op, vander blomster og reder seng i 3 uger, hvorefter det hele så småt begynder at flyde igen.
  Hvorfor? -Fordi vi hygger os og er sammen!

  Skønt indlæg :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...