onsdag den 5. december 2012

Lidt flere babyforberedelser

Jeg der er altså ikke tvivl om at der er en baby på vej. Og denne gang vil jeg rigtig gerne have nogle af alle de lækre og hjemmelavet ting som jeg nu engang har set rundt om i blogland.

Da tøsebarnet var lille var jeg jo ikke inde i alt det her lækre bloghalløj, så bliver nød til at tage revanche denne gang :-)
Denne gang er det en pusleboks og pusleunderlag jeg har fået lavet mig.


 Pusletasken passer perfekt til lidt bleer, vådservietter & creme. Super når man ikke skal have hele pusletasken med - jeg ender nu sikkert nok med også at have den med i pusletasken, bare fordi jeg synes den er blevet så fin :-)
Blev altså nød til at lave et pusleunderlag. Der følger et med pusletasken, men synes det er virkelig grimt og ville da meget hellere have et hjemmelavet.
Pusleunderlaget kan rulles sammen og lukkes med elastikker - så fylder det ikke så meget i tasken. Bagsiden er hvidt gummifrote, så det nemt kan komme i vaskemaskinen.
Nu kan han så bare se at komme til verden :-)

13 kommentarer:

 1. Rigtig flotte ting du har lavet. Bliver da helt misundelig på det pusleunderlag :)

  SvarSlet
 2. Ja, jeg melder mig også i klubben af misundelige! Og så ærgrer jeg mig en del over, at jeg ikke har evner indenfor det at sy! :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare nogle fine ting og stort tillykke med graviditeten! :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare super flot det du har fået lavet. Man får helt lyst til at få en lille mere da blogverdnen ikke havde fundet mig ved de første børn. Hvor har du fået lavet det fine strygemærke henne ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Strygemærkerne er nogle jeg selv laver :-)

   Slet
 5. Så er du bare klar til babyen kommer, sikke fine ting du har fået lavet.
  Strygemærkerne ser super søde - vil du dele hvordan du gør ?? -

  Mona

  SvarSlet
 6. Sikke da nogle lækre ting du har fået lavet til lillemanden :-)

  SvarSlet
 7. Sikke nogle lækre ting du har syet til lillebror. Jeg er vild med dine strygemærker og er også nysgerrig på hvordan du laver dem :-) Din boks i æblestoffet er bare så fin. Jeg har også syet en masse af dem og bruger dem til alverdens opbevaring. Når jeg syer dem med et motiv som vender samme vej, så klipper jeg stoffet over på midten, vender det ene stykke en halv omgang og syer sammen igen. Så komme æblerne til at vende opad på begge sider af lynlåsen. Bare et lille tip...

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind Tak for tippet :-) Det må bestemt prøves næste gang.

   Slet
 8. Vedrørende Strygemærkerne:
  Ind til videre er strygemærkerne en forretningshemmelighed :-) Jeg ved på nu værende tidspunkt ikke om der kommer en DIY på et tidspunkt, men det er da ikke udelukket. Måske bliver der mulighed for at bestille strygemærker med eget logo i det nye år. Tiden må vise hvad jeg beslutter. Mvh Tina

  SvarSlet
 9. Hvor er dit pusleunderlag bare skøn. Jeg bliver helt klart nødt til, at lave et til min lille Matil.
  Kh Anja.

  SvarSlet
 10. Faldt lige over dette indlæg og er simpelthen nødt til at sige waooou, hvor er det et lækkert sæt!

  SvarSlet
 11. Hvor er det nogle lækre ting :)
  Hvordan har du lavet underlaget?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...