søndag den 11. november 2012

Lysstøbning

I vores familie er det en årlig tradition at støbe lys til juledekorationer. Og i år var ingen undtagelse. Fredag tog hele familien til Blåvand, hvor kvinderne lavede lys mens mænd og tøsebarn hyggede sig i badeland.

Her kommer lige lidt billeder fra en super hyggelig dag:

(Min mor og mig)

 
(Hvert år brænder jeg mig så lige på den varme stearin)
(Så blev min mor lige byttet ud med min søster)

De færdige lys må i vente lidt med at se endnu, men HER kan i se lysene fra sidste år :-)

Og til slut får i lige lidt billeder fra den skønne butik, hvor det hele finder sted. Der er bestemt rig mulighed for at slæbe et par ekstra poser med sig hjem.Har i også anderledes juletraditioner i jeres familie?

4 kommentarer:

 1. Det er dejligt med traditioner.
  Det ser ud til, I har haft en skøn dag.
  Hilsen
  Lone

  SvarSlet
 2. Åhh jeg ELSKER den butik, de har SÅ mange lækre sager, men har ikke fået lavet lys dernede selv...Dejlig tradition i har, det har vi desværre ikke noget af nu, men da vi boede tættere på mine forældre havde vi den sidste lørdag i november en dag, hvor vi lavede dekorationer sammen og spiste æbleskiver :)

  SvarSlet
 3. Det er da vist den butik vi besøgte i sommer - der er SÅ mange lækre ting!!

  Vi har faktisk også haft snak om at køre over og lave lys til dekorationerne..
  For 2 år siden lejede vi i oktober et sommerhus nær Søndervig, der også har et lysstøberi - der lavede vi selv lys til vores juledekorationer. Det var SÅ hyggeligt og meget mere hyggeligt at brænde egne lys, frem for et masseproduceret.

  Synes det er en sjov ide med at kaste en anden farve rundt om lysene.. Det har jeg aldrig tænkt på - den ide kunne jeg godt finde på at kopiere..

  Får helt lyst til at køre til Blåvand..

  (og de der lys, på nederste billede, til højre, med snegrene på....... wauw de er flotte!!).


  Apropos juletraditioner.. Ja - for nogle år siden var min mand og jeg til "jul i Legoland", hvor der var en bod, hvor man kunne købe håndmalede julekugler. Der købte vi hver en (og sjovt nok, kom vi med den samme - bare på forskellig farvet kugle..) og bestemte os for, at det skulle være en tradition: hvert år at finde os hver vores års-julekugle.
  Håber vi skal finde dem i Flensborg i år - ellers har jeg fundet en mulig kandidat i Søstrene Grenes - det lissom bare lidt for nemt......

  SvarSlet
 4. Hvor er det en god tradition,det ser rigtig hyggeligt.
  Glæder mig til at se dekorationen lysene skal bruges til.

  Mona

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...