mandag den 8. oktober 2012

Børnehave Fødselsdag

... I morgen fylder tøsebarnet 4 år og derfor var Børnehaven inviteret på besøg i dag. Tøsen har glædet sig virkelig meget og hun vågnede da også kl 5.00 i morges og spurgte om det var nu de kom ... ikke helt, så hun puttede sig da pænt ned hos os - men der gik dog ikke længe inden hun spurgte igen.

Det har været en helt igennem herlig dag for hende, og hun klarede det så flot :-) Her kommer lidt billeder af mors stolte og store pige.

 Invitationen der har hængt i Børnehaven.

 Tøsebarnet dækker bord - flag skal der jo til.

 En masse balloner = FEST

Der pustes lys på kagen

 Et par billeder af kagen - manden og tøsen havde bagt mens jeg var til blogtræf igår, så måtte lige lave løven inden jeg kravlede på sofaen. Tøsebarnet var helt tilfreds med kagen - så den var tiden værd :-)Det har været en super god dag - men også lidt hård. Tøsen kravlede i hvert fald på sofaen med resten af popcornene og lidt film da børnene var gået hjem.

I morgen holder vi igen alle fri og har ingen planer ud over masser af fødselsdagshygge.

6 kommentarer:

 1. Lyder som en helt igennem god dag... Tillykke med hende!!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 2. Løven blev da super fin! Du er virkelig et multitalent Tina :) Håber I får en hyggelig dag i morgen :) Og tak for sidst :)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare hyggeligt ud, og tøsen så fin i hendes nye kjole. Og kan det passe at mit øje skurer et par håndledsvarmer (eller hvad de nu hedder)på tøsens hænder? ;)
  Kh

  SvarSlet
 4. Hvor ser hun bare glad ud. Godt hun havde en godt dag. Og ja hvor er den kjole bare fin til hende:-) hold op en kreation af en kage:-)
  Tillykke med hende i morgen og rigtig God hyggedag:-)

  SvarSlet
 5. Lyder til at have været en vellykket dag! Kan godt forstå, at det var svært at vente til gæsterne kom ;-)

  Tillykke med hende og hav endnu en god fødselsdag i morgen :)

  SvarSlet
 6. Hvor ser det hyggeligt ud - og tillykke med hende. Hvor er det en fin blog du har - den glæder jeg mig til at følge fremover. Jeg er helt vild med dit krearum!
  Kh Line

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...