lørdag den 10. marts 2012

Sættekasse

Det er ikke så længe siden jeg købte denne store sættekasse hos søstrene. I går aftes kunne den konkluderes færdig og ophængt.

Babuskaen fandt tøsebarnet i en butik på Tenerife (prøvede ellers at få hende til at vælge en anden farve men uden held, så jeg lever med den).

Jeg er super glad for resultatet. Tidligere var vægen nemlig rigtig rodet at se på - men nu er den helt perfekt. Jeg har gået og nydt den hele formiddagen, mens den her hjemme står på kraftig oprydning og sortring - hvilket er enormt tiltrængt, bare knap så spændende :-)

Om lidt skal vi heldigvis besøge veninden og familien som er taget i sommerhus - så får jeg jo også en lille pause fra oprydningen. 

4 kommentarer:

 1. den er rigtig rigtig flot! Og Babuskaen er rigtig fin. Nogle gange er de faktisk ikke så tossede til det med at vælge farver, de kære børn. De tænker ikke alt for meget over det, og jeg synes det giver et fint mix :D

  SvarSlet
 2. Nøj, hvor er den bare blevet super fin!!! Lækkert og fint papir du har brugt! :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin...
  Ville gerne selv kaste mig ud i at lave en sættekasse. Er bare lidt bange for at det er et STORT arbejde og at man skal klippe meget lige...
  Men det er jo bare at kaste sig ud i det og din er i hvert fald blevet super fin!

  SvarSlet
 4. Den er rigtig flot. Jeg søger inspiration til min egen sættekasse købt i Rema 1000 for billige penge. Så tak for kikket.

  Kh. Lis

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...