torsdag den 29. marts 2012

Orden i konstant kaos ...

Jeg kan godt lide når der er ryddet op og alt for en (som regler meget kort) stund er på sin plads, men nogle ting har altså bare ikke den mest optimale plads - åbenbart.

Nøgler, spænder, elastikker, snotpapir og div papir - er nogle af de ting jeg synes vi har sværrest ved at holde styr på. Ind til nu har det haft forskellige pladser i køkkenet, men af en eller anden grund var det sjældent de rent faktisk nåede derud. Alle tingene landede på kommoden i spisestuen, hvilket ikke er så mærkeligt da det er det afsætnings sted man møder når man kommer ind.

Så nu er der blevet omrokeret - det gik ud over kommoden der nu har fået en effektiv funktion i stedet for pynt.

 Kommoden rummer nu en helt masse forskellige ting - men er ret tilfreds med resultatet.

 Udstilling af tøsebarnets kreativiteter.

 De løse papirer er blevet samlet (en cornflakes pakke der er delt midt over og beklædt med tapet) på bedste vis. Kalender og kuglepenne ligger klar.

 I den lille skål ligger alle smådims og nøgler - så skal vi ikke lede så længe.

Snotpapir står klar til brug og er altid inden for rækkevidde. Den lille akrylæske rummer tøsebarnets spænder, elastikker og andet der rent faktisk burde være på badeværelset eller bare oppe på første sal :-)

Det er nu ved at være 14 dage siden at jeg fik dette lavet og det fungerer rigtig rigtig godt herhjemme. Det flyder ikke længere med spænder og andet godt i sofaen. Det bedste af det hele er at nu er der rent faktisk orden på vores konstante kaos ...

4 kommentarer:

 1. Jeg drømmer om et køkken med skaktern - ligesom dit!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var her da vi flyttede ind, så jeg drømmer faktisk om klinker :-)

   Slet
 2. Årh, det kender jeg godt! Nøjagtigt samme ting flyder også hjemme hos os (minus hårspænder ;) ) og det ender som regel på køkkenbordet, som er første afsætningsmulighed man møder hos os. Og så bander og svovler jeg over alt det l*rt jeg skal flytte rundt på, når jeg skal lave mad. Jeg må i sving med en ordentlig løsning - tak for sparket :)

  SvarSlet
 3. Det problem kender jeg lidt for godt.. Måske jeg skal have gang i noget lignende system her. Når jeg da en gang får købt det skab og den reol, jeg har tænkt på/planer om :D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...