tirsdag den 17. januar 2012

Kedelig nyhed...

... jeg er desværre blevet gjort opmærksom på at de skønne lanterner er beskyttet af ophavsretsloven, og jeg kan derfor ikke lægge opskriften tilgængelig på nettet.


Beklager dybt, da jeg synes at alle skulle have fornøjelsen af dem.


11 kommentarer:

 1. Øhh, hvem har rettighederne til dem? Er sgi da lidt nysgerrig?

  Foldede lygter er da vist ikke den store raketvidenskab.... Mon ikke de har været foldede i årtier??

  SvarSlet
 2. Jeg vil meget gerne vide hvor man evt. kan finde "orginal" opskriften :-)

  SvarSlet
 3. Jeg ved ikke præcis hvem der har ophavsretten. Jeg har bare fået en mail i morges, hvori der stod at de engang i sin havde været i en bog. Det er en Waldorf/Steiner model. Jeg ved ikke hvad bogen hedder, men blev da oplyst at den ikke bliver trygt mere.

  Jeg har foldet disse selv og kan derfor ikke hjælpe med hvor/hvilken bog I kan finde opskriften i?

  Mvh Tina

  SvarSlet
 4. Vil altså lige tilføje at jeg bare intet aner om ophavsret og andet. Jeg vil bare ikke have fingerne i klemme.
  Mvh Tina

  SvarSlet
 5. Øv de er så fine. Men tror du skal være forsigtigt med at lave pakker mm, da det vel egentlig er det samme som at have den liggende her på bloggen.?

  SvarSlet
 6. Bliver altså nødt til at sige, at jeg har lidt svært ved at se det med ophavsretten i så simpel en foldet lampe i papir. Tror det er en meget gammel bog. Prøv lige at kontakte Karen Klarbæk, kan da se hun folder en waldorf stjernelygte på sin blog.

  SvarSlet
 7. Jeg har allerede været i kontakt med Karen, da det var hende der var så sød at send mig den advarende mail. Jeg er ligeså forvirret som I andre, og har da også tænkt en del over det. Hvor pokker finder jeg regler om ophavsret og gad vide om det er tilladt at maile den til dem der ønsker?
  Mvh Tina

  SvarSlet
 8. Tina, det lyder altså utroligt. Karen har selv flere DIY af ting som med garanti også har været i en bog! Kartoffelvarmeren, pom pom'er osv osv. Jeg kan ikke forestille mig at det er mindre 'ulovligt' det hun gør.

  Kh Gitte

  SvarSlet
 9. Jeg er helt enig det lyder ondsvagt. Men det var altså Karen selv, der sendte mig mailen. Jeg ved ikke om det er rigtigt eller forkert, men er jo tvunget til at forholde mig til det.
  Mvh Tina

  SvarSlet
 10. Ups ja man skal passe lidt på :-/
  Kram

  SvarSlet
 11. Uden at jeg vil forholde mig til al snakken om ophavsret, vil jeg bare oplyse, at jeg har set opskriften på foldningen til salg på ETZY
  KH CHarlotte

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...