mandag den 30. januar 2012

Blog Award sss

... to stk inden for den sidste uges tid og et mega hængeparti, som nu skal ordnes.

Advarsel: Det bliver med garanti et mega langt og super rodet indlæg, så pas på at du ikke farer vild undervejs :-)

Den første Award har jeg fået af Maries Syslerier - Tusind Tak for den.


Jeg skal nu videregive denne Award til 5 andre skønne blogs, som jeg synes fortjener den - eneste krav er at de har under 200 læsere.

De nominerede er:
Boligballaden
Dig & Mig & Vi To
Helle Malene
Uglemorsverden
Dobbelt G

Den anden Award har jeg fået af Muabi - Tusind Tak for den.


Denne skal også gives videre til 5 skønne blogs, som jeg synes fortjener opmærksomheden - eneste krav er at de har under 100 læsere.

De nominerede er:
Dottie.dk
cskreativ
Fru. Kreativ-Positiv
grafiske finurligheder
Strikkelas

Nu kommer hængepartiet:
For rigtig længe siden, tror vi er tilbage i oktober sidste år, fik jeg denne skønne Award af Binemor - Tusind Tak Libbie.

Med Awarden følger også lidt "arbejde", reglerne er at man skal:

1. Linke til den man har modtaget Awarden af (og indsætte Award billedet)
2. Give den videre til 5 andre bloggere, der har færre end 100 faste læsere
3. Svare på 5 spørgsmål

De nominerede er følgende:
mamma-krea
superprinsessen
dorteslillesystue
handmadebylevinsen
Crazy Cat Lady

Spørgsmålene:
1. Hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg var bloglæser længe før jeg startede min egen blog. Men tror faktisk at det var mødet med andre bloggere (til forårsmarked i Odense) der startede det hele. Blogland giver en fantastisk mulighed for at nye mennesker, med de samme interesser som en selv. Man er lige pludselig ikke alene om at synes det er fedt at sy og strikke, næææ vi er faktisk rigtig mange. 

2. Hvilke blogs følger du?
Jeg følger alle blogs - nej jeg kan jo ikke finde alle, men det er ikke en bestemt gruppe. Hvis jeg falder over en med noget nyt - så er jeg med. Jeg elsker at kigge med hos dem der kigger ind hos mig - og prøver så vidt muligt at få alle med på listen.

3. Favorit farve(r)?
Jeg vælger hele farveskalaen. Jeg er rigtig dårlig til at vælge og det afspejler sig også herhjemme. Jeg elsker farver både de klare, men bestemt også de skønne pasteller.

4. Favorit film?
Jeg elsker en god tøsefilm, men hvis man godt må savle lidt så finde jeg helt klart en film med Vin Diesel. Har vist en svaghed for gamle, skaldede mænd :-)

5. Hvilke lande drømmer du om at besøge og hvorfor?
Et hvilket som helst land, hvor jeg kan prøve at svømme med delfiner. Det er vist en barndom drøm - der gerne skulle nåes inden jeg en gang stiller træskoene.

Jeg har valgt ikke at skrive en tekst til hver enkelt blog - men der er ingen tvivl om at jeg synes alle de nævnte blogs er skønne og de har alle noget forskelligt at inspirere med. For mig handler blogland ikke om hvor mange læsere en blog har, men om at vi kan inspirere hinanden. Derfor var det ikke svært at finde 15 blogs med under 100 læsere, jeg kunne faktisk nævne mange flere. Jeg elsker de små blogs, de har så meget personlighed og individualitet. Så kæmpe ros til alle de skønne blogs og bloggere :-)

10 kommentarer:

 1. Hej Tina.

  Har lige fundet din blog, og vil fast følge dig. Og det er et fint indlæg du har lavet - synes du har helt ret i, at det ikke handler om hvor mange læsere ens blog har, men alligevel, så er det jo rart når folk vil læse med og kommentere ens indlæg.

  Jeg har ofte overvejet at stoppe, fordi jeg tit føler man skriver til sig selv. Men jeg elsker at følge andres blogge, og derfor holder jeg fast. Men synes det er svært at finde vejen frem her i det store blogland! Og der er ingen tvivl om hvad folk rigtig gerne vil læse - det er ofte de blogs, hvor man bliver inviteret indenfor til familien, og hvor ens børn har stort fokus. Dog har jeg bevidst valgt, at min søn ikke skal være den der scorer læsere hos mig, og jeg har ikke billeder af ham på bloggen, da google står bag blogspot, og derfor vil han være at finde på googles billeder, når man søger.

  Kh Line www.lille-fugl.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er aldrig nemt at være ny, desværre kan jeg ikke give dig noget trick, men hold fast og bliv ved med at skrive for dig selv. Det kommer, og det er det hele værd. Jeg har også været ny engang og er det faktisk stadig. Men tror at det er en god ide, hvis man kan komme til arrangement for bloggere, bla, krea dag eller blogtræf. Det har det altså med at give skub i den rigtig retning. Håber du bliver ved :-)
   Mvh Tina

   Slet
 2. Tusind tak for nomineringen. Det er en stor ære. Jeg er meget ny i denne verden men nyder at dele min inspiration med Jer andre

  SvarSlet
  Svar
  1. Ny eller gammel - fuldstændig lige meget bare man er sig selv. Bare blog, del dine ideer og hvad du ellers synes der er spændende både for dig selv og for andre. Vi er alle sammen noget særligt og kan alle sammen noget ikke alle kan :-)
   Mvh Tina

   Slet
  2. Tak.
   Hvordan gør jeg så nu ? Får jeg billedet fra din blog og så skal jeg finde 5 som jeg vil nominere ?

   Slet
  3. Jeps - du stjæler bare billedet og nominerer fem blogs du synes fortjener den.
   Mvh Tina

   Slet
 3. Tusind tak søde Tina. Jeg bliver så smigret over, at du har nomineret mig.
  Jeg er super stolt over, at jeg faktisk er blevet nomineret til hele to awards, så jeg vil faktisk også gerne nominere dig :*, Håber du vil modtage den. Kig ind og læs hvorfor :)

  SvarSlet
 4. Hej Tina,
  1000 tak for din award, det er vildt sødt af dig, men tror jeg hopper over denne gang - overskuddet er der ikke rigtigt lige for tiden, håber det er i orden.

  Er ellers meget stolt over at du ser mig som værdig til at blive nomineret :)
  Kh Karina

  SvarSlet
 5. Hej Tina
  Tusind tak for din nominering - jeg blev meget glad!
  Har bare haft SÅ dårlig samvittighed over ikke at have skrevet om den og ført den videre.
  Nu er der endelig ro, så nu vil jeg sætte mig ned og få styr på hængepartiet.
  Du må have en rigtig go weekend, når du kommer så langt.
  Kh. Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...